Bestel het boek

Roker, ik zie u graag

Vaarwel rook, hallo vrijheid! Mijn nieuwste boek is als een daadkrachtige coach die je helpt om die interne tweestrijd te overwinnen. Je verstand fluistert je redenen om te stoppen, je buikgevoel verzint uitvluchten om door te gaan. Maar met dit boek ontdek je de kracht in jezelf om sterker dan ooit te stoppen! Je zult merken dat rookvrij zijn echt fantastisch is en je vrijheid en gezondheid heroveren het mooiste cadeau is dat je jezelf kunt geven.

Els Bosch - Auteur boek Roker ik zie u graag.

‘Roker, ik zie u graag’, zo begroet ik je op de cover van mijn boek. Geen oordeel, geen verwijten, enkel pure steun en enthousiasme vanaf de zijlijn terwijl jij op weg bent naar een rookvrij leven. Ik ben jou grootste supporter en geloof in jouw kracht om te veranderen. Samen gaan we voor een positieve en gezonde toekomst!

 

Maak je bestelling

Please enter a number greater than or equal to 1.
Kostprijs van één boek is 25 euro. Bij elke bestelling komt er een verzendingkost van 5,0 euro bij.